Plan een klassikale herexamen

Er kan een klassikaal examen ingepland worden. Selecteer het examen dat afgenomen dient te worden kies vervolgens uit de beschikbare data en tijdsblokken een geschikt moment. Er wordt binnen enkele minuten een bevestigingsmail verzonden met een link naar een online Teams meeting. Zorg ervoor dat de deelnemers de camera en microfoon voorafgaand aan het examen hebben getest anders zal het examen alsnog niet worden afgenomen. (TIP: Test de camera en telefoon aan het begin van de dag i.p.v. vlak voor de geplande examentijd)

Wanneer een klassikaal (her-)examen, na boeking, wordt geannuleerd of niet door hoeft te gaan omdat er geen kandidaten zijn, worden er kosten in rekening gebracht.

NOOT: Indien een examen niet door kan gaan omwille van het ontbreken van beeld en geluid bij de kandidaat of door een te late afmelding worden de kosten van het examen wel in rekening gebracht.

Selecteer je examen

CPMV BT Biologie 30 minuten

CPMV BT Biociden en Techniek 30 minuten

CPMV BT Wetskennis 30 minuten

CPMV BT Wering en Bestrijding Plaagdieren 30 minuten

CPMV BT Arbeidsveiligheid 30 minuten

CPMV BT Starterslicentie 30 minuten

Van Eck - Bestrijding van insecten en mijten in ruimten 30 minuten

Van Eck - Gassingsleider inerte gassen en formaldehyde 30 minuten

Selecteer je tijd

Select a service and date to see available times.

Jouw gegevens

Opmerkingen

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.